BEAL MORTEX COLOR
Beal Mortex Color is een harde, gekleurde afwerking voor vloeren en wanden. Geschikt voor badkamers, baden, aanrechtbladen, meubels, hammams of als afwerking in woonkamers, etc.

Fabrikant Beal Products bestaat reeds meer dan 20 jaar en is altijd sterk geweest in afdichtingproducten. Op het gebied van waterdichte vloeren en wanden, biedt Beal enorme mogelijkheden in de wereld van de decoratie.

De Mortex Color van Beal kent diverse voordelen ten opzichte van de overige Beton Ciré producten die in Nederland verkrijgbaar zijn. Het belangrijkste voordeel is dat het product van zichzelf al vanaf 1 mm waterdicht is. De meeste andere afwerkingen moeten geïmpregneerd of afgelakt worden tegen vocht. Waar, als de handelingen niet goed worden toegepast, vlekken in het stucwerk kunnen ontstaan. Mortex Color van Beal neemt geen vocht op en dus kunnen er ook geen vlekken ontstaan. Vaak wordt de Beal Mortex Color wel beschermd met een olie, wax, zeep of lak, maar dit is tegen vuil en niet tegen vocht.

Dit is een veelzijdige afwerking, met name omdat je dit op diverse manieren en diverse kleuren naar eigen wens kunt creëren. Beal mortex is vanaf 1mm waterdicht (vanaf 2 lagen) We kunnen zelfs 2 kleuren nat in nat in elkaar pleisteren voor een speciaal effect. Kleuren worden naar wens op maat gemaakt dmv diverse pigmenten.