SIERPLEISTER
Met sierpleister breng je een decoratieve structuur aan op wanden of plafonds
Een andere mogelijkheid voor de afwerking van uw muren is sierpleister. Wandafwerkingen, zoals sierpleisters en granol, zijn erg mooi. Voor een optimaal resultaat is het van belang dat de ondergrond vlak gestukt wordt. Sierpleister bestaat uit kleine steentjes die zorgen voor een egale korrelige structuur van uw wanden. U kunt kiezen uit verschillende diktes van 1 tot 3 mm, de dikte bepaalt of uw muren met fijne of grove sierpleister worden behandelt. De sierpleister kan door Konali onderhoudsbedrijf in elke kleur worden aangebracht. Sierpleister kan zowel binnen als buiten worden gebruikt en kan ook toegepast worden op plafonds.
Er zijn verschillende soorten sierpleister, zoals:

SPACHTELPUTZ

Duurzame, decoratieve sierpleister met regelmatige korrelstructuur, op basis van kunstharsdispersie. Ademend, stootvast en uitstekend verwerkbaar. Voor binnen en buiten.

STRUCTUURPUTZ

Duurzame, decoratieve sierpleister met schorseffect, op basis van kunstharsdispersie. Ademend, stootvast en uitstekend verwerkbaar. Verkrijgbaar in binnen en buiten kwaliteit.

RUSTIEKPUTZ

Duurzame, uitstekend hechtende, decoratieve sierpleister met rustige korrelstructuur en kleine groefjes, op basis van kunstharsdispersie. Uitstekende verwerkingseigenschappen, ademend, stootvast en weerbestendig. Voor binnen en buiten.

KWARTSCOAT

Goed dekkende, uitstekend hechtende structuurverf met fijne kwartskorrels, op basis van kunstharsdispersie. Ademend, stootvast en eenvoudig aan te brengen. Voor binnen en buiten.
Sierpleisters zijn hard, stootvast, afwasbaar en zijn bovendien door en door gekleurd, waardoor eventuele kleine beschadigingen geen verfbeurt noodzakelijk maken. Deze afwerkingmethode is goed toepasbaar in nieuwbouw vanwege de elastische en flexibele eigenschappen van het materiaal.