SAUZEN & LATEX-SPUITEN
Steeds meer mensen kiezen er voor om de wanden van hun woning of bedrijfspand te sauzen. Dit is een relatief goedkope manier om uw wanden te voorzien van een mooie kleur.

Sauzen

De wanden laten sauzen, door middel van rollen, kan voor u de juiste keuze zijn wanneer u een mooi en egaal eindresultaat wenst. Wij kunnen uw wanden komen sauzen op professionele wijze, snel en vakkundig. Uiteraard bespreken wij vooraf al uw wensen en eisen nauwkeurig met u, zodat wij het eindresultaat volledig naar verwachting kunnen afleveren.

Latex-spuiten

Latex spuiten is een snelle en efficiƫnte manier om uw wanden en plafond te voorzien van een nieuwe kleur, of over te spuiten in dezelfde kleur voor een resultaat als nieuw. Afhankelijk van de ruimte is dit een voordeliger manier om uw wanden van goede latex te voorzien. Uiteraard is het latex spuiten mogelijk in iedere gewenste kleur. Belangrijk is wel dat de ondergrond in goede staat is. Wanneer dit niet het geval is, omdat er bijvoorbeeld oneffenheden in uw wanden aanwezig zijn, dan kunnen wij deze beschadigingen eerst repareren. Zo krijgt u ten einde altijd een mooi, strak en egaal resultaat van het latex spuiten.