STUCWERK
Wilt u uw stucwerk laten verzorgen door een professioneel vakman? Dat is uiteraard een uitstekende keuze, zeker wanneer u verwacht dat het eindresultaat aan al uw wensen en eisen zal voldoen. Toch wilt u ook niet direct de hoofdprijs betalen voor het stucwerk. Dan bent u zeker aan het juiste adres bij Konali onderhoudsbedrijf.

Wij garanderen u altijd het beste wanneer het gaat om stucwerk. Toch zijn wij altijd in staat om voor een zo voordelig mogelijk tarief uw stucwerk te verrichten. Bij ons betaalt u nooit teveel en toch krijgt u de kwaliteit die u verwacht. De wand of het plafond wordt glad en strak afgewerkt met een stucwerklaag. Deze stucwerklaag kan een dikte hebben tussen de 1 mm en 20 mm.

Met deze bewerking worden bestaande (betonnen) wanden en plafonds met behulp van een dunne laag gipsmortel vlak en strak gemaakt, zodat: uw wanden behangklaar, sausklaar of gereed zijn voor de volgende bewerkingslaag zoals sierpleister of spachtelputz voor een moderne gladde uitstraling van uw wanden is glad stucwerk aan te bevelen.

Naar uw eigen inzicht / stijl kunt u de wand afwerken met verf óf mooi afwerken met fijnkorrelig sierpleister, waarbij wanden die afgewerkt zijn met stucwerk minder schadegevoelig zijn t.o.v. wanden die enkel glad afgewerkt en gesausd zijn. Maar dit is natuurlijk ieders persoonlijke keus!

Behangklaar stucwerk

De muur wordt eveneens afgewerkt met een stucwerklaag, waarna u de muur kunt behangen of vervolgens kunt sierpleisteren.

Aandachtspunt! Als een muur behangklaar wordt opgeleverd, zal deze muur niet de strakke uitstraling hebben zoals een muur die met glad stucwerk is afgewerkt en waardoor deze muur niet geschikt is om enkel te schilderen. Voorbehandeling glad stucwerk e/o behangklaar stucwerk.