DIENSTEN
Door onze ruime ervaring kunnen wij u aan kleine en grote diensten aanbieden.
Wij hebben ons door de jaren heen gespecialiseerd in verschillende elementen die bij een afbouwproject komen kijken, van stucwerk tot tegelwerk, sierpleister tot raapwerk.
Wij zijn gespecialiseerd in verschillende diensten zoals: stucwerk, tegelwerk, raapwerk en sierpleister. Onze projecten zijn uiteenlopend, denk hierbij aan renovatie van scholen, stucwerk voor woningbouw en nog veel meer. Wij werken samen met verschillende partners, op deze manier leveren wij altijd de beste kwaliteit en service.

Sierpleister

Met sierpleister breng je een decoratieve structuur aan op wanden of plafonds. Wandafwerkingen, zoals sierpleisters en granol, zijn erg mooi. Voor een optimaal resultaat is het van belang dat de ondergrond vlak gestukt wordt. Sierpleister bestaat uit kleine steentjes die zorgen voor een egale korrelige structuur van uw wanden.

Raapwerk

Traditioneel raapwerk staat voor het vlak en strak maken van ruwe wanden met behulp van een betrekkelijk dikke laag gips. Met raapwerk is het mogelijk om scheve muren weer recht te maken door bepaalde delen dikker of juist dunner te rapen.

Tegelwerk

Konali onderhoudsbedrijf levert kwalitatief tegelwerk voor verschillende doeleinden. Wij verzorgen tegelwerk voor badkamers, toiletruimtes, keukenwanden en vloeren. U kunt bij ons terecht voor al het tegelwerk.

Stucwerk

Wilt u uw stucwerk laten verzorgen door een professioneel vakman? Dat is uiteraard een uitstekende keuze, zeker wanneer u verwacht dat het eindresultaat aan al uw wensen en eisen zal voldoen. Toch wilt u ook niet direct de hoofdprijs betalen voor het stucwerk. Dan bent u zeker aan het juiste adres bij Konali onderhoudsbedrijf.

Stucwerk sausklaar

Een dunne laag stucwerk wordt op uw wanden en plafonds aangebracht. Vervolgens wordt het stucwerk glad en strak gepleisterd. Hierdoor creëert u een luxe en ruimtelijke uitstraling voor uw leefomgeving. Het stucwerk droogt niet egaal wit op, waardoor het afgewerkt dient te worden met sauswerk. Daarnaast zorgt het stucwerk voor vochtregulering in de betreffende ruimte door vocht op te nemen en los te laten.

Stucwerk behangklaar

De muur wordt eveneens afgewerkt met een stucwerklaag, waarna u: de muur kunt behangen of vervolgens kunt sierpleisteren Aandachtspunt! Als een muur behangklaar wordt opgeleverd, zal deze muur niet de strakke uitstraling hebben zoals een muur die met glad stucwerk is afgewerkt en waardoor deze muur niet geschikt is om enkel te schilderen. Bij alle soorten stucwerk gebruiken wij alleen gips van het merk Knauf, zodat wij kunnen garanderen dat het stucwerk een goede kwaliteit heeft.

Stucwerk tegelklaar

Om een wand tegelklaar te maken wordt de stuclaag afgereid en met behulp van een waterpas te lood gesteld. Hiervoor gebruiken wij uitsluitend producten die geschikt zijn voor natte ruimten. Bij de keuze van het product wordt gekeken naar de bestaande situatie.

Brander stucco

Brander Stucco is een gladde marmerafwerking die ook in een matte variant leverbaar is. Het is watervast en heeft slechts een dunne aanbrenglaag nodig. De matte variant geeft muren een zachte uitstraling, maar is daarentegen minder geschikt voor natte ruimtes.

Coprox

Coprox is watervast, sterk en gebruiksvriendelijk en is zeer geschikt voor uw badkamer. Het is aan te brengen in verschillende kleuren en geeft een heel mooi en natuurlijke uitstraling.

Sauzen & Latex-spuiten

Steeds meer mensen kiezen er voor om de wanden van hun woning of bedrijfspand te sauzen. Dit is een relatief goedkope manier om uw wanden te voorzien van een mooie kleur.

Metal-stud

Metal-Stud constructies zijn wanden en plafonds gebaseerd op metalen profielen waarop gipsplaten bevestigd worden.
In de holle ruimte is plaats voor technische installatie (electra / waterleiding / verwarming / afvoer) in combinatie met eventuele isolatiematerialen. Behalve wanden en plafonds kunnen met deze techniek ook koven, kolommen, kasten, nissen etc. worden opgebouwd.

Beal Mortex Color

Beal Mortex Color is een harde, gekleurde afwerking voor vloeren en wanden. Geschikt voor badkamers, baden, aanrechtbladen, meubels, hammams of als afwerking in woonkamers, etc.

Ook geïnteresseerd? Neem snel contact met ons op.

Offerte

Bent u ook onder de indruk van onze werk? Neem dan nu contact met ons op voor een offerte op maat.

Contant

Konali Totaal Afbouw
Mahlerstraat 61
3131 SG Vlaardingen

Bel 0615269530
of mail info@konali.nl